Skip to content

Edullinen ja vakuutusyhtiöiden hyväksymä hinauspalvelu Lapin alueella

Palvelemme 24/7

Kun tarvitset apua

Jos onnettomuus tai autorikko sattuu kohdalle, on autoilijan hyvä tietää, kuinka tilanteessa tulee toimia. Kokosimme alle toimintaohjeita vahinkotilanteita varten:

  1. Autorikon tai liikenneonnettomuuden sattuessa aja autosi mahdollisuuksien mukaan tien reunaan ja aktivoi hätävilkut.
  2. Mikäli kyseessä on onnettomuus, selvitä ensiksi tarvitsevatko osalliset ensiapua ja soita yleiseen hätänumeroon 112.
  3. Unohtamatta omaa turvallisuuttasi, pyri estämään mahdolliset lisävahingot asettamalla varoituskolmio tielle vähintään 100 metrin päähän (taajaman ulkopuolella) vaurioituneesta ajoneuvosta.
  4. Soita päivystysnumeroomme 016 310 300
  5. Ota ylös onnettomuuden muiden osapuolten rekisterinumerot, yhteystiedot ja heidän vakuutusyhtiönsä. Jaa vastaavasti omat tietosi heidän kanssaan.
  6. Tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi mahdollisimman pian vahingon jälkeen. Voit täyttää vahinkoilmoituksen alla olevien linkkien kautta.

Hinaus Rovaniemi toimii yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos vakuutukseesi kuuluu autopalveluvakuutus tai ns. hinausvakuutus, korvataan hinauksesi ilman bonusmenetystä tai omavastuuta (poissalukien yhtiökohtaiset vakuutusehdot, esim. apuvirrananto ja kotipihahinaukset). Mikäli et tiedä vakuutuksesi kattavuutta, se kannattaa tarkistaa suoraan omalta vakuutusyhtiöltäsi. Jos vakuutusturvasi on kunnossa, laskutamme palveluistamme suoraan vakuutusyhtiötäsi.

Vahinkoilmoituksen jättäminen

Klikkaa vakuutusyhtiösi numeroa tai nimeä. Pääset ilmoittamaan vahingon puhelimitse tai täyttämään sähköisen vahinkoilmoituksen yhtiön sivuilla.